Åpent møte om LAMS og Pakistan i Lillehammer bibliotek og litteraturhus tirsdag 12. mars kl. 1830.


Lillehammer og Mesna Rotaryklubber samarbeider med Lillehammer bibliotek og litteraturhus om dette møtet, som er gratis og åpent for alle. Sted; Lillehammer bibliotek og litteraturhus (LBL), Torget.Lillehammer og Mesna Rotaryklubber har et felles prosjekt som har fått bety mye og forandret livet for mange barn og mange familier i Pakistan. Gjennom vårt mangeårige engasjement med støtte til LAMS-skolen har vi oppnådd å skape forandring for en høyt prioritert gruppe – det vil si jenter - som ellers i stor grad har manglet muligheter til utdannelse. Nå skal vi få førstehånds oppdatering om hvordan det går ved skolen. Amar Bokhari, som for tiden bor i Pakistan, vil fortelle om arbeidet ved skolen.

Men dette møtet byr på mer. Det vil også inneholde et foredrag om hva som skjer i Pakistan, dette folkerike landet med 240 millioner innbyggere, som også er en atommakt. Og det er Knut Østby som skal holde foredraget om Pakistan. Han har 33 års fartstid i FN-systemet, blant annet som landkoordinator i FNs utviklingsprogram, UNDP. Han har bred erfaring fra ledelse av FNs operasjoner i felt med et spenn fra hurtig respons i naturkatastrofer, krise og konflikt, til langsiktig utviklingsarbeid rettet mot bekjempelse av fattigdom, styrking av menneskerettigheter og støtte til oppbygging av lokal kapasitet.

Siden dette møtet både kaster lys over vårt arbeid i Rotary med Service above self, og samtidig inneholder en interessant oppdatering om et aktuelt tema med fokus på Pakistan, er dette en glimrende anledning til å invitere med en gjest til møtet. Så alle bør tenke over om de kjenner noen som kunne ha glede av å få en invitasjon til dette møtet, last nedinvitasjonen i pdf her.


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Victoria Lillehammer
Adresse: Storgata 84 B
Postnummer: 2612
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no

Place content here

Møtearkiv fra
før August 2022rotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...