Harald Grav delte sin spennende livshistorie gjennom sitt Ego-foredrag.

31 medlemmer i Lillehammer Rotary fikk høre Harald Grav’s spennende livshistorie som leder og eier av HG-media - ett av landets største grafiske bedrifter.

Harald Grav kommer fra Grav i Bærum, er født 29. desember 1959. Han fortalte om sin oppvekst med ordblindhet og var keivhendt. Han ble oppfordret av sin far til å ta en utdannelse som typograf, og tok sitt fagbrev som typograf, den siste i landet i blysats. Hans mor var født Mittet, der familien drev firmaet Mittet & Co innen kunstforlagartikler, først og fremst i form av en enorm mengde postkort, glansbilder, barnebøker og kunstlitteratur, samt agentur innen Matchbox biler.

Familien startet også trykkeribedriften HG- media på Rud i Bærum, der Harald var eier og daglig leder i tidsrommet 1985 – 2020, da han ble pensjonist. Firmaet spesialiserte seg i trykking av postkort og julekort, samt kunstbøker og eksklusive brosjyrer. De trykket kort for de store postkortforlagene i Norge som Mittet, Normann og Aune. På det meste trykket de 36 millioner postkort i året. Firmaet trykket alle kort og plakater under OL, en meget hektisk tid for Harald.

Før Ego-foredraget til Harald Grav hadde Kristin Hille Valla Ord for dagen, der hun leste to dikt fra Olav H. Hauge; Den draumen og Ny duk.


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Victoria Lillehammer
Adresse: Storgata 84 B
Postnummer: 2612
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...