To nye medlemmer ble tatt opp i Lillehammer Rotaryklubb i møte 5. september 2023.

En strålende fornøyd president Thor Svegården kunne ønske to nye medlemmer i klubben, Marit Elvsos til høyre, og Ole Rønning til venstre som ble gjeninntatt som medlem etter en pause på et par år. Antall medlemmer i Lillehammer Rotary er nå 57.


Marit Elvsås er født og oppvokst i Moss, fylte nylig 60 år, og har tidligere vært medlem i Rotaryklubben på Gol, der hun var bilselger og deltids sauebonde. Siden 2003 har hun vært ansatt som lektor ved HIL/HINN. Fra 2022 har hun vært styreleder ved Fabrikken og har også vært gruppeleder ved Litteraturfestivalen. 


Ole Rønning avsluttet sitt mangeårig medlemskap i Lillehammer Rotaryklubb i 2022. Han bodde da på Fåberg, og av helsemessige grunner hadde han problemer med å komme seg til de ukentlige møtene i Lillehammer Rotaryklubb. Under sommeravslutningen i juni 2022 sa Rønning at det fortsatt kriblet litt hver tirsdagskveld da han vet at det er Rotarymøte. Ole Rønning har nå flyttet til Lillehammer sentrum, og ble i møte 5. september 2023 gjenopptatt som medlem i klubben, i en alder på 93 år.


Kristin Hille Valla er fadder til Marit Elvsås, og presenterte det nye medlemmet for de 30 medlemmene som var tilstede i klubbmøtet. 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Victoria Lillehammer
Adresse: Storgata 84 B
Postnummer: 2612
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...