Jarle Bragelien og Jørgen Skaug fikk Paul Harris Fellows hedersbevisning for stor innsats i Lillehammer Rotaryklubb i mange år.

Paul Harris Fellow er en utmerkelse eller æresbevisning som er opprettet av Rotary International.

Denne æresbevisningen utdeles fra klubber eller distrikter for å hedre en rotarianer eller ikke-rotarianer for sitt virke i Rotary, eller for sitt samfunnsgagnlige arbeid.

 

Under sommeravslutning i Lillehammer Rotaryklubb på Galleri Fjordheim tirsdag kveld kunne president Finn Olsen på vegne av Rotaryklubben dele ut Paul Harris Fellows utmerkelser både til Jarle Bragelien og Jørgen Skaug.

 

Jarle Bragelien har vært medlem i Rotaryklubben siden 1969, og var klubbens president i 1978-79. Den samfunnsengasjerte pensjonerte tannlegen har vært et aktivt rotarymedlem i hele 54 år. Bragelien er svært historisk interessert, og har vært mangeårig styremedlem i De Sandvigske samlinger.  I en årrekke har han hatt ansvaret for De odontologiske samlinger ved Universitetet i Oslo. I 2003 fikk han kongens fortjenestemedalje i gull for sin virksomhet som tannlege og frivillighetsperson i museal sammenheng, som har utført en samfunnsgagnlig innsats langt utover det vanlige.

Jørgen Skaug ble tildelt Paul Harris for sin store innsats i Rotaryklubben ved å bygge opp og drifte klubbens sider i sosiale media (hjemmeside og Facebook) slik at de har blitt av de beste sidene i Rotary-sammenheng i landet. Han ble medlem i Lillehammer Rotary i 2018, har vært web-redaktør i disse årene, og fortsetter videre. Jørgen var initiativtaker, fotograf og produsent av Lillehammerkalenderen 2023. Han er en dyktig fotograf, som har fått mange priser i både nasjonale og internasjonale fotokonkurranser. Dette har Lillehammer Rotary hatt stor glede av, da klubbens artikler i sosiale media alltid følges opp med flotte bilder.


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Victoria Lillehammer
Adresse: Storgata 84 B
Postnummer: 2612
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...