Fantastisk av Inge Eidsvåg - Hitraværingen som møtte Lillehammer og Gudbrandsdalen for 45 år siden

Inge Eidsvåg har nylig gitt ut sin 16. bok, med tittel «Etterslått». Og sist tirsdag var han i Lillehammer Rotary, der han fortalte om og leste utdrag av boka til stor applaus for de 28 som var tilstede på møtet.

Eidsvåg skrev boka «Etterslått» fordi han hadde både lyst og behov for å formidle tema og stoff som har betydd mye for ham gjennom barndom, oppvekst, utdanning og arbeidsliv. En del av dette har han også undervist om i løpet av de 45 åra han har vært ved Nansenskolen.

Eidsvåg viser stor takknemlighet for det livet han har fått oppleve;

– Jeg har vært bare sååå heldig. Tenk for et privilegium for en gutt vokst opp på et småbruk langt ute på Hitra i åra kort tid etter 2. verdenskrig, å få gå på skole, siden ta utdanning, få en spennende, givende og berikende jobb. Bli gitt muligheten til å gjøre og erfare alt det som jeg har fått. Jeg tror, ja er ganske sikker på, at jeg har opplevd og levd i de beste åra, den beste perioden, vi har hatt i dette landet.

Eidsvåg leste også utdrag av boka si «Men livet lever» om hans fem råd for skrøpelige skiløpere, til både humring og gjenkjennelse fra møtedeltakerne.

Mange av klubbens medlemmer kjøpte boka som Inge Eidsvåg signerte på slutten av Rotarymøte,

Fra venstre Jarle Bragelien, Brit-Olli Nordtømme, Steinar Fossbråten, Finn Olsen og Anders Ole Hauglid. Og betalingen skjedde tydeligvis med VIPPS.


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Victoria Lillehammer
Adresse: Storgata 84 B
Postnummer: 2612
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...