Fornyelsen kunst - underholdene og tankevekkende foredrag av professor Sjur Dagestad i Rotarymøtet tirsdag kveld.

Sjur Dagestad har over 30 års erfaring innen innovasjon. Han har røtter fra en oppvekst i gründermiljøet i Brumunddal, og har siden jobbet med bedriftsetablering, -utvikling og ledelse innen norsk næringsliv.

Dagestad gikk inn på innovasjons begrepet. Han understreket at det som skiller innovasjon fra gode ideer eller oppfinnelser, er at innovasjon møter et behovene i et marked og blir tatt i bruk. Innovasjon skal være nytt, nyttig og nyttiggjort.

Han presenterte sin siste bok, Innovasjonsboka, som er det største arbeidet som er gjort i Norge til nå med hensyn på læremateriell i arbeidet med innovasjon. Til sammen har 215 mennesker deltatt i arbeidet som har foregått over 3 år. Boka har til hensikt å få leseren til å lykkes med innovasjon. En tredjedel av boka er laget som grafiske noveller dvs. 11 tegneserier.

Det var 36 tiltede i Rotarymøtet på Scandic Victoria tirsdag kveld, herav 4 gjester, som hørte Sjur Dagestads supre foredrag om «Fornyelsen kunst». På bildet ser vi de 4 gjestene, fra venstre Knut Ole Hjelvik, Ingeborg Hjelvik, Bernd Scholtze, klubbens medlem Anders Ole Haugld, foredragsholderen Sjur Dagestad og hans mor Reidun Dagestad.

Referent Marthe Kari Dahl


 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Victoria Lillehammer
Adresse: Storgata 84 B
Postnummer: 2612
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no


Møtearkivrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...