Takk for oss på Breiseth.

Styret i Lillehammer Rotary har besluttet å flytte de faste møtene i klubben fra First Hotel Breiseth til Scandic Victoria fra 27. oktober.

Lillehammer Rotaryklubb har det siste året hatt First Hotell Breiseth som fast møtested. På grunn av restriksjoner knyttet til Korona-pandemien har det imidlertid ikke vært plass til alle medlemmene i møterommet, og noen medlemmer har derfor måtte følge møtene digitalt via Zoom fra egen PC.

 

Dette har ikke vært en ideell løsning som både har redusert det sosiale fellesskapet i klubben og oppslutningen om møtene. På Scandic Victoria vil klubben få disponere et større møterom slik at alle medlemmer kan møtes fysisk og samtidig holde en stor nok avstand i henhold til smittevernforskriftene.Hotelldirektør Hanna Stenberg ønsket 22. oktober 2019 daværende president i Lillehammer Rotaryklubb, Halvor Møllerløkken, velkommen til klubbens første møte Breiseth i nyere tid. Nå flyttes møtene til Scandic Victoria for å få større møterom. Lillehammer Rotaryklubb takker First Hotel Breiseth for konstruktivt og godt samarbeid i den tiden klubben har hatt sine møter på Breiseth.
 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Victoria Lillehammer
Adresse: Storgata 84 B
Postnummer: 2602
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...