25 medlemmer i Lillehammer Rotary hørte Marit Borkenhagen om årets litteraturfestival, som ble en annerledes festival på mange måter.

Denne gangen var det også et digitalt møte, der 7 medlemmer fulgte møtet på nett hjemmefra, og 18 medlemmer var tilstede på Breiseth. Borkenhagen satt ved sin egen PC i Oslo.

Borkenhagen orienterte om at festivalledelsen hadde planlagt for en storstilt 25-års jubileumsfestival på Lillehammer over 7 dager i mai, med 320 arrangementer, 350 artister fra 20 land og totalt 30.000 publikum. Programmet var trykket, og alt var klappet og klart ca. 10. mars, men så kom Korona-pandemien.

Plan B måtte tas i bruk, gjennom et nært og godt samarbeide med NRK ble det en digital festival i Oslo over 3 dager 29. – 31. mai.

Samarbeide med NRK medførte; 6 timer TV, 4 timer radio og 8 timer streaming fra studio. De nådde bredt ut til publikum i hele landet, hadde 250.000 publikummere, de fikk økt medieoppmerksomhet og mange positive tilbakemeldinger fra publikum, forfattere og samarbeidspartnere.

De fikk ikke fokus på spanskspråklig litteratur, de fikk ikke den nærheten mellom scene og publikum, og det folkelivet de har under festivalen på Lillehammer

Pegasus-festivalen for barn og unge er utsatt til 21. -26. september, og Sigrid Undset-dagene blir 21. – 22. november.


Det var minst en meter Korona avstand mellom de 18 medlemmere som fulgte møtet fra møterommet på Breiseth.


Seniorene i Rotaryklubben Ole Rønning tv. og Trygve Fure fulgte møtet fra møterommet. Her i samtale med president Halvor Møllerløkken etter møtet.
 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: First Hotel Breiseth
Adresse: Jernbanegata c15
Postnummer: 2602
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...