Innkommende president har innkalt til nettbasert styremøtetirsdag 12. mai

Det er snart presidentskifte, og innkommende president, Erik Andreas Dahl, har innkalt det nye styret til styremøte tirsdag 12. mai, for å drøfte mål og strategier for Rotaryåret 2020 – 2021.

Innkommende president signaliserer at han i Strategi- og handlingsplan ikke ønsker å legge opp til noe stort skifte av kurs, men han har forslag om et par nye mål som signaliserer noen ambisjoner som han mener klubben bør kunne ha.

 

Han mener at klubbmøtene fortsatt vil være bærebjelken i klubbens arbeid, og at vi gjennom møteprogrammet noen ganger skal løfte blikket mot nasjonale og også internasjonale temaer (som f. eks. klimakrisen og utenriks-/sikkerhetspolitikk), i tillegg til lokalevirksomheter og temaer.

 

Han har også forslag om et mål å være åpen for nye impulser og arbeidsformer. Det betyr ikke at vi skal gi slipp på innarbeidet praksis og tradisjoner som er verdsatt, men at vi i tider som disse, med mer vekt på digitale møtepunkter, også skal vise at vi kan tilpasse oss og prøve ut noen nye muligheter.

 

Styremøtet vil óg drøfte konkrete tallfestede mål for Lillehammer Rotaryklubb, som skal rapporteres til Rotary sentralt.

 

Det vil nok også bli drøftet et tidspunkt for når klubbens ordinære møtevirksomhet kan gjenopptas.

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: First Hotel Breiseth
Adresse: Jernbanegata c15
Postnummer: 2602
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...