Mange viktige saker på internt møte sist tirsdag

Kveldens møte var avsatt til drøftingt av interne saker i klubben. Til tross for et bustete vær med snøfall var det 25 deltakere på møtet. Øivind Pedersen ble tatt opp som nytt medlem.

President Halvor Møllerløkken ønsker det nye medlemmet i Lillehammer Rotaryklubb velkommen. Fadder Brit-Olli Nortømme til høyre i bildet.


Gyda Austin,  leder Samfunnskomite og Internasjonale tjenester,  la fram oversik over hva det jobbes med i komiteen og hva en ønsker å jobbe videre med fremover.

Kriterier for et eventuelt nytt prosjekt i klubben må ha en nøktern økonomiske ramme, et ønske om kontakt med rotaryklubber i andre land, invitere samarbeide med andre lokale rotaryklubber, ha en viss nærhet slik at eventuelt besøk kan være av intresse for rotarymedlemmer. Et prosjekt i Albania med mål: Barn og unge – funksjonshemmede – utdanning/idretter ett av aktuelle prosjekt.
Deretter ble det åpnet for synspunkter og drøftinger. Det ble ikke konkludert – men Gyda Austin og Presidenten tar innspill med seg og tar en beslutning med styret.

Erik A. Dahl, påtroppende President informerte om styret for kommende Rotary år, her sammen med nåværende president. Det nye styret for rotaryåret 2020 - 2021 vil ha følgende sammensetning:

President:

Erik A. Dahl

Innkommende president:

Gyda Austin

Past president:

Halvor Møllerløkken

Sekretær:

Tone Løvik

Kasserer:

Steinar Fossbråten

Leder Programkomite:

Aud Hulberg

Leder Samfunnskomite og Internasjonale tjenester:

Elin Lyftingsmo

Leder Medlemskomite:

Bjørn Skoglund

Leder Arrangementskomite:

Ragnhild Falkenberg

Leder PR og kommunikasjonskomite:

Jørgen Skaug

 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Scandic Victoria Lillehammer
Adresse: Storgata 84 B
Postnummer: 2602
Sted: Lillehammer
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...